Wat hebben we er met ons allen lang naar uitgekeken, naar de opening van het nieuwe sportcomplex. Sinds de gemeente Loppersum de sleutel hiervan in ontvangst heeft mogen nemen en wij van de Voetbalvereniging Middelstum dus ook, is het allemaal erg snel gegaan. En dan nadert dus zomaar het moment dat we langzamerhand toch afscheid moeten gaan nemen van onze huidige, gezellige kantine, waar een grote diversiteit aan activiteiten gehouden is!

Nog één keer… De laatste gezellig donderdag in de kantine, dat was 17 maart, aangezien 24 maart de kantine i.v.m. de verhuizing gesloten zal zijn.

Nog één keer…klaverjassen en sjoelen in de kantine. Waar in oktober bij de eerste klaverjas- en sjoelavond al werd verkondigd dat dit waarschijnlijk de laatste keer zou zijn, hebben we er toch nog langer van mogen genieten. Maar nu, vrijdag 18 maart, is toch écht de laatste keer klaverjassen en sjoelen in de huidige kantine en tevens de laatste van dit seizoen. Dus komt allen!

Nog één keer…een hele zaterdag ‘genieten’ van de beperkte kleedruimte. Twee of soms drie jeugdteams in één kleedruimte was afgelopen jaar heel normaal.

Nog één keer…een gezellige zaterdagmiddag in de kantine en dat is morgen, zaterdag 19 maart! En aangezien we dat niet zomaar aan ons voorbij willen laten gaan……..

Nog één keer…een klein feestje in de kantine! En dat is dus ook zaterdag 19 maart. We hebben besloten om de kantine tot 20.00 uur open te houden. Daarnaast zal DJ Thomas Visser de muziek gaan verzorgen. Reden genoeg om morgenmiddag naar onze gezellige V.V. Middelstum te komen!

Tot morgen allemaal!

Sluiting kantine 19 maart 2016