Het belooft een mooi en bijzonder voetbalweekend te worden bij de VV Middelstum. Allereerst start op vrijdagavond 24 september, aanvang 19.30 uur, het klaverjassen en sjoelen weer. Deze competities, waar altijd fanatiek én gezellig gestreden wordt om de punten, lag ruim anderhalf jaar op zijn gat en zal nu dus weer opgestart worden.  Ook dit seizoen strijden de klaverjassers om de Theo Wilpstra bokaal.

Zaterdag 25 september is de presentatiedag bij de blauwhemden aan de Coendersweg. Alle elftallen komen op de foto door hoffotograaf Jannes Klaassen en Middelstum 1 en 2 starten de competitie met een mooie thuiswedstrijd. Ook na die tijd staat er een en ander op het programma. Rond 17.00 uur vindt er een bijzondere (openings)handeling plaats rondom het gerenoveerde kunstgrasveld waarbij de familie Schollema aanwezig zal zijn. Het veld waar de in 2019 overleden voorzitter Meindert Schollema zich zo sterk voor gemaakt heeft.
Na die tijd zijn er nog PR-momenten met diverse contractondertekeningen en DJ Sieme Gerrijts is bereid gevonden om een en ander muzikaal feestelijk te omlijsten. De kantine is tot 20.00 uur geopend en ook aan de inwendige mens zal worden gedacht. Belangstellenden die de voetbalclub een warm hart toedragen zijn van harte welkom!