En de eerste (beker) wedstrijd van het seizoen is een feit. In de stromende regen mochten onze gladiatoren vanochtend op het kunstgras van NEC Delfzijl aantreden. Na een vliegende start scoorde Thorvald de 0-1 en waren er daarna nog 100% kansen voor Owen, Jeffrey, Arvid en Ezra. De eerste 15 minuten gingen nog gelijk op, hierna namen de boys uit de havenplaats het initiatief over en passeerden onze uitstekend keepende Ruben voor de rust drie maal. Na de pauze kwamen de blauwhemden er niet meer aan te pas en liep de tegenstander uiteindelijk uit naar 9-1. Na afloop werden er uiteraard nog even strafschoppen genomen en werd de tegenstander gefeliciteerd met hun terechte overwinning. Volgende week spelen we thuis tegen Loppersum. Ouders bedankt voor jullie aanwezigheid en tot volgende week.