Graag uw medewerking aan onderstaande enquete, opgesteld door vijf studenten Sportkunde van de Hanzehogeschool Groningen!

‘Wij zijn een groep hele fanatieke studenten met een liefde voor het voetbal van de opleiding Sportkunde aan de Hanzehogeschool Groningen. Momenteel zitten we al in jaar 3 en zijn we bezig met een opdracht bij het geweldige vv Middelstum. Vanuit de vereniging zijn wij bezig met het eventueel opzetten van Walking Football bij vv Middelstum, daarbij bekijken we of het geschikt is voor deze vereniging en of er belangstelling voor is. Voor wie Walking Football nog niet kent, dit is een geschikte manier voor ouderen om te voetballen! Het is in opkomst sinds de afgelopen jaren en zorgt ervoor dat eenieder lang kan blijven genieten van voetbal.

Graag vragen wij van u ongeveer 5 minuten voor het invullen van deze enquête, zodat er een leven lang voetbal kan bestaan in Middelstum! Zou u de enquete voor eind januari in willen vullen? Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.’

https://forms.gle/4YzVf3H2L3htGNcw8