De hoofdmacht van de v.v. Middelstum heeft na twee nederlagen op rij gistermiddag in en tegen Harkstede gelijk gespeeld (2-2). Na ruim een kwartier kwamen de bezoekers uit Middelstum op voorsprong door een doelpunt van Michel de Graaf. Nog voor de theepauze bogen de gastheren de achterstand om in een voorsprong waardoor er met een 2-1 stand gerust werd.

De bezoekers uit Middelstum moesten na rust lang wachten op de gelijkmaker. In de 77e minuut schoot Ivan Milcovic de bezoekers uit Middelstum langszij 2-2. Bij deze stand bleef het tot aan het eindsignaal.

Komende zaterdag speelt de equipe van Jan Jaap Zijlstra op het eigen sportpark tegen Amicitia VMC. De ploeg uit Groningen won hun ontmoeting zaterdag met 3-0 van GEO. De wedstrijd begint zaterdag om 14.30 uur.

Harkstede-Middelstum (2-1) 2-2: 17. De Graaf 0-1, 30. Brian Mekenkamp 1-1 (strafschop), 43. Melishoek 2-1, 77. Milcovic 2-2.