Zoals u eerder in deze nieuwsbrief heeft kunnen lezen is de activiteitencommissie al druk bezig met de voorbereidingen voor de slotdag op zaterdag 24 juni. Het is in ieder geval weer de bedoeling dat de ouders het in de ochtend opnemen tegen de jeugd, in de middag staat het traditionele hutspottoernooi op de planning. Uiteraard wordt de dag feestelijk afgesloten met een barbecue. In de volgende nieuwsbrief leest u meer over het programma.
Op 11 maart deden 20 mensen mee aan het Darttoernooi in de kantine. Na alle voorrondes kwamen Damon Medema en Dennis Kamminga als meest trefzeker uit de bus. De spannende finale werd uiteindelijk gewonnen door Damon. Van harte gefeliciteerd.

En op vrijdag 21 april kwam er na acht avonden een einde aan de klaverjas- en sjoelcompetitie van dit seizoen. En wat hadden we een mooie opkomst. Eindelijk weer eens 24 kaarters maar ook recordaantal sjoelers: 15! Samen bijna veertig deelnemers dus, we hebben het vaak genoeg met (minder dan) de helft gedaan.

Bij het klaverjassen behaalde sponsor Jaap Raangs een mooie dubbelslag. Hij wist én de laatste kaartavond te winnen en werd ook nog eens winnaar van het eindklassement. Mooi dat Martijn Wilpstra aanwezig was om de bokaal, die naar zijn vader vernoemd is, persoonlijk aan Jaap uit te reiken. Hij werd hiermee de opvolger van Marten Bos die de bokaal in 2019 pakte toen die voor het eerst uitgereikt werd. Het was nog wel even zoeken want de beker zat ergens ver weggestopt in een bestuurskamerkast.

Bij de sjoelers stond er wederom geen maat op Toornwerder Chris van Dijken. Met groot machtsvertoon wist hij de laatste avond te winnen. Hier geen totaalstand over het hele seizoen maar daar maalde niemand om. Men genoot van de gezelligheid van en met elkaar.