Het is voor iedereen een bijzonder voetbaljaar geweest. Mooi is het dan om te zien dat ondanks de moeilijke periode, zeker ook voor de bedrijven, onze sponsoren ons trouw zijn gebleven. Daar zijn wij hen als club ontzettend dankbaar voor. Binnenkort zal de sponsorcommissie weer in gesprek gaan met de bedrijven waarvan het contract verlengd moet worden. Gezien het verloop van afgelopen jaar hebben we daar weer het volste vertrouwen in. Wij hopen dan ook dat als alles weer mag en kan wij de sponsoren weer uit kunnen nodigen voor een hapje en een drankje.
Het contract met Schapenvel.nl is voor 3 jaar verlengd. De trainingspakken van de spelers en de jassen van de staf van het 1e elftal worden door Schapenvel gesponsord. Het volgend seizoen lopen de spelers en de staf er weer tiptop bij. Nogmaals hartelijk dank Edith. Schapenvel heeft niet alleen zoals de naam doet vermoeden schapenvellen te koop. In het assortiment zitten bijvoorbeeld ook pantoffels, handschoenen, wanten en fietszadeldekjes. Maar ook wollen onderdekens, medicinale vachten en vachten voor baby’s en rugwarmers. Kortom kijk eens op de site van schapenvel.nl of loop eens binnen bij de zaak aan de Heerestraat 11 in Middelstum. Edith Reinhardt staat je graag te woord.

Deze keer is het sponsornieuws, in overleg met Adri de Lange uiteraard, door mij geschreven. Ik ben ontzettend blij dat Adri na zijn moeilijke tijd tijdens zijn ziekte weer kan functioneren in onze sponsorcommissie.

De sponsorcommissie wenst iedereen een fijne vakantie en volgend seizoen treffen we elkaar weer langs de lijn.

Namens de sponsorcommissie
Adri de Lange en Jaap Vriesema