Er is erg veel nieuws met betrekking tot de sponsoren. In eerste instantie de verlengingen:

PLUS supermarkt van Johan Tuitman heeft voor 3 jaar verlengd. Hij heeft ook twee nieuwe borden gekregen en wel aan de zijde van de kantine. Hij had daar twee oude borden en nu twee heel mooie nieuwe borden. Johan was shirtsponsor van het tweede elftal maar is daarmee gestopt. Verderop kom ik daar wel op terug. PLUS SUPERMARKT heeft ook een nieuw flesseninname-systeem. Je kunt het statiegeld  aan een goed doel schenken, zoals onze club.  De voetbalvereniging staat ingevoerd in het nieuwe systeem. Mocht u denken ach, die ene fles, doneer hem dan aan onze club en druk dan de knop van “ONZE”club in.  Toch weer mooi meegenomen!

  • HRM uit Leek, de container specialist.
  • De gebroeders OOSTERHOF, de bouwers.
  • Fysiotherapie Den Ommelanden (Concordiaplein).
  • LAMBECK & HARMS notarissen (Gert van der Wal).
  • MARJA, onze Dio drogist.
  • Vita Nova , iedereen bekend.
  • TAXI UVO Uithuizermeeden, ook geen onbekende en LUMINOXX hebben allemaal als sponsor verlengd.

Hartstikke bedankt! Er zijn nog enige bedrijven, die wij nog moeten bezoeken. Maar dat leest u later meer over.

Nieuwe ontwikkelingen

Zoals u hierboven al las, is PLUS geen shirtsponsor meer. Wij hebben echter een nieuwe gevonden, namelijk  LUMINOXX uit Groningen. Frederik Nienhuis van Luminoxx woont in ons dorp. Hij vond het wel een mooi en leuk idee om shirtsponsor te worden. SUPER natuurlijk.  Zijn bedrijf is dus de nieuwe shirtsponsor van ons tweede elftal. Buiten de shirts en broekjes krijgt het tweede ook trainingspakken van Frederik zijn bedrijf.  Luminoxx is een bedrijf in metaalbewerking en -verwerking. Hij heeft ook onze nieuwe doelen op het tweede veld geregeld. Op de televisie komt u vaak “Bouwatch” tegen. Dit zijn stellingen waarin camera’s  zitten om bouwwerken en dergelijke te beveiligen. Luminoxx maakt deze stellingen onder andere. Dan heeft u enig idee wat voor een bedrijf dit is.

Slagerij Zuidhof is bij de PLUS gestopt, zoals u zult weten. Albert zijn broer Wilfred Zuidhof, die een slagerij runt aan de Stationsweg te Bedum (bij de Aldi) heeft het sponsorschap echter van zijn broer overgenomen en is nu bordsponspor. Super natuurlijk.

Edith Reinhardt van SCHAPENVEL.NL, die al bordsponsor van ons was, vond het ook een leuk idee om wat meer voor onze club te doen. Zij komt als sponsor op de nieuwe trainingspakken van het eerste elftal. Verder krijgt de hele staf nieuwe zomer-  en winterjassen, ook voorzien van het logo van SCHAPENVEL.NL. Geweldige ontwikkelingen voor onze club.

Sieme Gerrijts van SIEME.NL, die regelmatig muziek voor onze club draait en wat ik hoorde naar ieders tevredenheid, voor zowel jong als oud, heeft een click met het dameselftal. Hij wilde ook wat voor de dames doen. Hij is dus de nieuwe mede shirtsponsor van de dames. Hij gaat ook wat extra’s voor de dames doen, zoals muziek draaien  en dergelijk leuke dingen. Mocht u dus muziek thuis of op het werk willen hebben, denk dan eens aan Sieme.nl.

Ruthgaly Monte woont in ons dorp en heeft een kapsalon “SPOTLIGHT” aan de Nieuwe Ebbingestraat 85 te Groningen. Zij is een  nieuwe sponsor van ons en hoopt enige klanten uit Middelstum te trekken. Mocht u dus een nieuwe kapper nodig hebben, neem dan eens contact op met Spotlight. Het telefoon nummer van haar zaak is 050-3131202. Ga gewoon eens langs. Misschien is het iets voor u.

TIMMERWERKEN van Kerwin van Wolde, Menthedaweg 8, telefoon nummer 06-21908314, is ook een nieuwe sponsor. Hij geeft de dames van het dameselftal allemaal nieuwe tassen. Super natuurlijk. Mocht u een timmerman nodig hebben, het telefoon nummer is bekend.

Ja, het was een lange bijdrage, maar zeer de moeite waard. Mocht u iets willen, wat dan ook, ga eerst eens bij onze sponsoren langs. BEDANKT.

Namens  de sponsorcommissie

A.F. de Lange

Ps. Nog even een nabrander. We kunnen niet zonder onze sponsoren. Maar ook de vrijwilligers zitten deze dagen niet stil. Onze velden zijn bijna dag en nacht beregend, het tegelpad aan de Coendersweg zijde is opnieuw gelegd,  het water blijft niet meer staan enz. enz.  Met name Rene, Simon, Job en Jan hartstikke bedankt voor jullie belangeloze inzet. Super.