Zoals elke maand is er weer sponsornieuws voor onze club. Supergoed natuurlijk, want zonder sponsoren geen voetbalclub. JAHEKO, gevestigd aan de Industrieweg te Bedum, een bedrijf in fietsen, tuinmachines en quads heeft zijn contract weer verlengd. Mocht u een nieuwe grasmaaier o.i.d. nodig hebben, ga dan eens bij JAHEKO kijken. Expert Jansen uit Uithuizen is de komende drie jaar bordsponsor van onze club geworden. Een goed bedrijf, vooral gespecialiseerd in zonnepanelen en andere elektronica.

Ook BRUINTJES EN KEURENTJES, de makelaardij uit Winsum heeft het contract weer verlengd. Joost heeft het momenteel erg druk, maar zegde toe om eens weer bij ons langs te komen om zodoende even bij te praten. Van harte welkom natuurlijk. ALBERT HEIJN heeft ook weer zijn contract verlengd. Een mooie bordsponsor,  super natuurlijk. Eric Boskamp bedankt en hopelijk een blijvende goede samenwerking in de toekomst.

Ook onze warme bakker uit het dorp, bakkerij POST, heeft weer voor een aantal jaren verlengd. Ook regelt hij bij de thuiswedstrijden van het eerste een prijs voor de programmaboekjes. Geweldig hoe onze sponsoren zijn betrokken bij onze club.

De ons allemaal goed bekende David de Boer heeft sinds kort een eigen bedrijfje. Hij verzorgt bij feesten en partijen, zowel voor bedrijven als particulieren, de gehele horeca. Hij werkt daarbij ook samen met andere partners, zodat hij zowel de inwendige mens, het geluid, enz. enz. kan regelen. Mocht u iets willen organiseren bel eens met “onze David” (06-36499767). David wilde  ook iets voor onze club betekenen en gaat  voor de A- junioren (volgens mij heet dit elftal nu O-19) nieuwe voetbaltassen regelen met zijn nieuwe logo erop. Prima voor de junioren en de club. Ook de hoofdsponsor van de junioren, Harry Vaatstra, had hier geen enkel probleem mee. Prima.

Gezien de nieuwe kledij, voor zowel de senioren, de junioren en de begeleiding, waaronder de grensrechters,  is onze club TOP. Het ziet er allemaal zeer gelikt uit.

Een mooie club, waarbij het eerste elftal ook nog eens goed presteert. Gaat lekker, houden zo!

Namens  de sponsorcommissie

A.F. de Lange