Het nieuwe elektronische scorebord is besteld en wordt begin volgende maand afgeleverd. Dit scorebord komt er, omdat enige sponsoren ons en het bestuur verzochten om zo´n bord aan te schaffen. Er zijn reeds drie sponsoren die dit bord mogelijk hebben gemaakt: Koos Linstra Bedrijfsadvies, Klimaatgroep Holland van Harry Vaatstra en onze club van 50, die ook een behoorlijk financiële donatie heeft gedaan. Met een vierde sponsor wordt nog overlegd om deel uit te gaan maken van dit bijzondere project.

Het scorebord wordt mede gemaakt door Boelema Smederij en Constructie en Bouwbedrijf van Dijken, die beiden sponsor van onze club zijn en de firma Jansen uit Uithuizen, die de kabel regelde. Het bord wordt geplaatst tussen beide dug-outs en wel 5 meter achteruit, zodat je te allen tijde overal kunt zien wat de stand van de wedstrijd is. Met ingang van het nieuwe seizoen is alles geregeld en zal het scorebord officieel in gebruik worden genomen. Weer een mooi staaltje van saamhorigheid!

De dames zijn inmiddels voorzien van nieuwe trainingspakken. Sporthuis Winsum zal nog worden uitgenodigd om dit een officieel tintje te geven. Verder zijn er nieuwe uitshirts voor het eerste elftal besteld. Ze worden wit en de logo´s van de nieuwe sponsoren MijnDorp.nl en E-ventive komen daar zeer mooi op uit. Evenals het logo van Albert Heijn, de mouwsponsor.

Verder zijn er weer twee nieuwe bordsponsoren te vermelden. Van Dijk Watersport uit Winsum en Timmerbedrijf Boer uit ons mooie dorp. Heino van Dijk en Simon Boer, van harte welkom bij onze mooie voetbalclub!

Verder worden momenteel weer sponsoren benaderd voor het verlengen van de contracten. Boelema, al genoemd, en Garagebedrijf Bijsma uit Loppersum (Citroën specialist sinds 1970) hebben al verlengd. Super!!