Zoals u zult begrijpen kan een vereniging zoals onze club niet zonder sponsoren. Wij bestaan ervan.

Hieronder de nieuwe en oude sponsoren, die onze club een warm hart toedragen.

 1. Megacleaning te Roosendaal: Dit bedrijf bestaat al 25 jaar en handelt in alle reinigingsproducten van bijvoorbeeld stofzuigers, waterzuigers enz. enz.. Megacleaning doet alleen zaken met bedrijven. De productadviseur van dit bedrijf, Koen Levinga,  telefoonnummer 06-22932337, woont in Groningen en had in het verleden al vaker contact met onze club.  Heeft u een vraag schroom niet om even te bellen. Koen wil u graag van dienst zijn.  Zij  hebben een driejarig contract afgesloten voor een reclamebord. Welkom!
 1. Pedicure Petra Klinkhamer: Petra heeft ook een zwak voor de voetbal vereniging. Zij is de wederhelft van de ons aller bekende Jaap Vriesema. Zij heeft een bedrijf opgezet en wilde  reclame maken. Dat kan prima via de club en de sponsorsite natuurlijk. Zij verzorgt de pupil van de week van kleding en entourage  en heeft daarbij nog een wedstrijdbal gedoneerd.  Petra welkom en succes met de nieuwe zaak!
 2. Gebroeders Van Dijken te Toornwerd: Zij zijn reeds heel lang sponoren van onze club. Job heeft niet zoveel op met voetbal, maar de familie wel weer. Hij heeft nog meegeholpen om grond van de nieuwe sporthal uit te graven. Job zou op de sponsoravond komen, maar er kwam wat tussen, zodat hij niet kon komen. De volgende keer is hij van de partij. Ook Job hartelijk welkom natuurlijk. Ook hij heeft een contract afgesloten voor een mooi reclamebord.
 3. Strategio is ook een jong bedrijf. Het bedrijf is eigendom van Marko Datema en Mariska de Lange. Zij spelen beide bij onze club, evenals zoon Cas en dochter Julia. Ze hebben een communicatiebedrijf waarmee ze een nieuw communicatiesysteem hebben ontwikkeld, MijnDorp.nl geheten. Hiermee kan iedereen van bijvoorbeeld een dorpsvereniging rechtstreeks communiceren met bijvoorbeeld de gemeente of provincie.  MijnDorp.nl kan een grote toekomst tegemoet gaan. Ook zij hebben een mooi reclamebord lang de kant van het veld, welkom!
 4. Bureau Zomerdijk aan de Bosrand te Middelstum was reeds sponsor. Zijn contract is echter voor drie jaren verlengd en Peter heeft ook een mooi bord langs de kant van het veld. Verder heeft hij een wedstrijdbal gedoneerd. Peter ontwerpt vele zaken. Mocht u nieuwsgierig zijn naar het bedrijf, kijk eens even op de site en dan het sjabloontje sponsoren aanklikken, waarna u Bureau Zomerdijk en  alle andere sponsoren  ziet staan. Peter ook bedankt namens de club!
 5. Bouwbedrijf van Dijken aan de Berkenlaan 8: Ite en Simone waren reeds hoofdsponsor van onze club. Zij hebben een stapje terug gedaan, maar hebben nu het vierde elftal geheel in nieuwe kleding gezet. Het heeft reeds op onze site en in de regionale kranten gestaan. Het 4de is eerste jaren onder de pannen. Ook hun reclameborden blijven aanwezig en langs de kant staan. Ite en Simone bedankt!
 6. Ook Bloemsierkunst Wim Huis uit Loppersum heeft het contract verlengd. De eigenaresse van de bloemenzaak, mevrouw Jolanda Hoofd, is woonachtig te Middelstum en doet meer dan alleen adverteren. Zij heeft er mede voor gezorgd, dat het eerste elftal mooie nieuwe tassen heeft. Ook zij heeft een wedstrijdbal gedoneerd. Hartstikke mooi allemaal, bedankt! Mocht u bloemen nodig hebben haar telefoonnummer is 0596-571473.
 7. Ook de Gebroeders Oosterhoff uit Groningen hebben hun contract verlengd. Zij hebben een bouwbedrijf en Wessel voetbalt nog altijd in Middelstum.  Ook zij doen veel meer voor de club. Het eerste heeft inloopshirts en de gebroeders hebben ook meegedaan aan de nieuwe tassen voor het eerste. Bedankt mensen, dat jullie ons blijven steunen!
 8. Ook het bedrijf van Jan en Erwin van der Laan `SUPER STUCER` heeft een nieuw contract afgesloten. De borden staan opvallend langs het veld (zie de groene kleur). Verder is het derde elftal, momenteel de koploper in hun klasse, voorzien van het logo van het bedrijf. Gebroeders, die zelf natuurlijk ook nog voetballen, bedankt voor de sponsoring!
 9. Wilt u een keer lekker uit eten en daarbij ook nog een leuke en gezellige avond hebben ga dan naar `De Kleine Munt` in Termunten waar Pieter Klaver u graag ontvangt. Pieter sponsort onze club ook al jarenlang. Hij heeft gelukkig verlengd. Buiten het reclamebord sponsort hij ook het derde elftal, evenals Super Stucer hierboven. Ook heeft hij en Super Stucer gezorgd voor trainingspakken en tassen voor het derde. Super allemaal en voor altijd welkom Pieter!
 10. Heeft u een taxi of bus nodig, informeer eens bij TAXI UVO, die ook een mooi bord langs ons veld heeft staan. Anita heeft ook weer verlengd en hoort ook tot de sponsoren, die onze club reeds lang een warm hart toedragen.
 11. Ook onze dorpsCHINEES, met een heel goede keuken, heeft verlengd. Het bord staat ook langs het veld. Lekker eten? Ga naar onze Chinees. Dichtbij en goed!
 12. Ook fysiotherapie “De Ommelanden” heeft het contract verlengd. De fysiotherapeut is gevestigd op het gezondheidsplein aan het Concordiaplein. Ga voor een afspraak gewoon eens langs of bel even voor een afspraak.
 13. Het bedrijf “SCHAPENVEL” aan de Heerestraat levert u en heel de wereld een schapen- of ander diervel. Dit voor een heel net bedrag. Edith en haar man Jan Mark Hof doen heel veel voor de club. Het dameselftal heeft dit jaar trainings- en wedstrijdballen gekregen en verder is Jan Mark ook op de club aanwezig als trainer en bestuurslid. Wij als club zijn zeer blij met zulke sponsoren. Hopelijk hebben jullie er nog niet genoeg van en kunnen  we op jullie blijven rekenen!
 14. Ik was een contract aan het afsluiten bij het SWAITHOES in Stedum bij Karel Zuideveld. Toen ik daar was, leek het net op een reünie. Heel veel Middelstumers sporten daar zo bleek. Karel wil ook gewoon onze club sponsoren. Hij heeft een bord genomen langs het veld. Je kunt in contact met hem komen via het gezondheidscentrum “ Het Hogeland” aan het Hippolytushof (dokter Muurling): 0595-551519.
 15. Ook heeft het gezondheidscentrum “Het Hogeland” een viertal borden bij de entree van het hoofdveld besteld. We werken  er momenteel aan. Dokter Muurling wil niet alleen  adverteren via deze borden, maar ook naar de toekomst kijken. Wij als club willen graag de gezondheidszorg aan de club binden. Een voorbeeld hiervan kan zijn: Een trainer ziet tijdens de training dat een jong spelertje zich een beetje vreemd gedraagt en constateert dat dit veel vaker gebeurt. Misschien heeft dit spelertje hulp nodig en kunnen wij gebruik maken van de expertise van dokter Muurling en zijn staf en kunnen wij dit spelertje laagdrempelig laten begeleiden. Wij als club  willen er niet alleen zijn voor de sport maar ook voor het welzijn van alle mensen.  Dokter Muurling welkom bij de club en we hopen op een goede samenwerking!
 16. Er zijn ook nog een kleine sponsoren, waar we niet zonder kunnen. “Kroug SLINGER” van Rene Huitsing en “FLONK” van Martijn Poort zijn voorbeelden. Zij hebben er ook voor gezorgd, dat het eerste elftal nieuwe tassen kreeg, bedankt mensen. Verder verzorgt “BROUWERS” meerdere keren (zonder contract trouwens) voor de wedstrijd,  een lichte maaltijd voor het eerste elftal, hetgeen zeer gewaardeerd wordt.  Zo lopen er misschien wel meer zaken, die ik nu vergeten ben. Maar onze club vaart er wel bij!

Namens de sponsorcommissie, Adri de Lange.