Eindelijk was er zaterdag jl. de hele dag weer de nodige reuring op het voetbalveld. ’s Morgens mochten enige jeugdteams hun kunsten vertonen in het kader van de Regiocup en de middag stond in het teken van het afscheid.

Van de trainers Frank Konneman bijvoorbeeld (die als jeugdcoördinator ook door enige jeugdteams in het zonnetje werd gezet) en Daniel Dijk die het 2e team van HS’88 gaat trainen. Maar er waren ook mooie woorden voor Bart Poortinga die stopt als verzorger van het eerste. Ook van de 1e en 2e-elftalspelers Gerard Bronsema, Kristian Boelema, Chiel Hoeksema en Kenneth Wierenga werd afscheid genomen.

Dat alles gebeurde na het vriendschappelijke potje tussen het eerste en het tweede waar veel mooie goals waren te zien. Alle afscheid nemende spelers hadden een aandeel in de score en scheidend doelman Jeroen Smit, die lager gaat voetballen, hield als vanouds de nul. Ook waren enige oud-eerste elftal spelers als Martijn Poort en Joris Visser van de partij. Na die tijd werden er van verschillende kanten mooie woorden gesproken en prachtige cadeaus (waaronder mooie actiefoto’s) uitgewisseld.

Daarna was het onder het genot van een hapje en een drankje nog enige tijd nazitten geblazen op het zonovergoten terras. Iets wat we lange tijd hebben moeten missen en waar we hopelijk volgend seizoen volop van mogen genieten.

Maar eerst is er grotendeels een zomerstop. Het bestuur wenst u allemaal een heel plezierige vakantietijd toe en ziet u graag weer na de vakantie op ons fraaie sportpark verschijnen…..