In een eerdere nieuwsbrief hebben we al laten weten dat Adri de Lange is gestopt als lid van de sponsorcommissie. Hij heeft deze taak jarenlang met o.a. Jaap Vriesema succesvol uitgevoerd. Sinds de ledenvergadering van 24 oktober jl. heeft ook Jaap een stapje terug gedaan binnen de vereniging. Hij is jarenlang bestuurslid en lid van de sponsorcommissie geweest. Hij heeft deze functies met veel plezier uitgevoerd. De sponsorcommissie wordt nu vertegenwoordigd door Pieter en Bé Schollema en Jeroen Boomsma.

De eerste maanden van het seizoen 2022/2023 is de sponsorcommissie druk geweest met het verlengen van aflopende contracten en het werven van nieuwe sponsoren.

Er zijn veel contracten verlengd en ook zijn er nieuwe sponsoren gevonden die zich aan onze club willen verbinden. Onze sponsor Noorderlicht reclame uit Uithuizermeeden is druk bezig met de voorbereiding voor het beplakken van de borden. Er zijn borden van bestaande sponsoren die opnieuw beplakt worden zodat ze er weer fris en strak op staan en er zullen nieuwe borden bij komen voor de nieuwe sponsoren.

Naast dat er nieuwe sponsoren bij komen, ontkom je er als club niet aan dat er soms ook sponsoren stoppen. Wij willen Renate van Twinset, Tiemen van Groeneveld administratie & advies en Karel van het Swaithoes hartelijk bedanken voor de jarenlange sponsoring van onze voetbalvereniging!

Hieronder het resultaat van de afgelopen maanden:

Verlenging bestaande sponsoren:

 • Noorderlicht  reclame Uithuizermeeden – www.noorderlicht-reclame.nl
 • Sunsation Middelstum – www.sunsation.nl
 • Medisch Pedicure Petra Klinkhamer – www.pedicurepetraklinkhamer.nl
 • Mega Cleaning Roosendaal – www.mega-cleaning.nl
 • Bureau Zomerdijk – www.burozomerdijk.nl
 • Bouwbedrijf van Dijken – www.vandijkenbouw.nl
 • Super Stucer – Jan en Erwin van der Laan
 • Steakhouse DE KLEINE MUNT  – www.steakhousedekleinemunt.nl
 • Kapsalon Tabak – www.kapsalontabak.nl
 • Taxi UVO Vervoer – www.uvovervoer.nl
 • Noot & v/d Kooi administratie en belastingadvies – 050 577 1261
 • Fysiotherapie De Ommelanden – www.den-ommelanden.nl
 • Linstra Bedrijfsadvies – www.linstra.nl
 • HRM Containers – www.hrmcontainers.nl
 • Bert Koster internetcolumnist – www.bert-koster.nl
 • Dijkema Totaal Agriservice – www.totaal-agri.nl
 • Club van 50 VV Middelstum

Nieuwe sponsoren:

– Dinercafé Winneweer

Een nieuwe sponsor, maar toch eigenlijk ook weer niet helemaal nieuw. Esther Goedhart, bekend van voorheen eetcafé Brouwers in Middelstum, is een nieuwe zaak begonnen in Winneweer. Esther was met Brouwers al jarenlang een trouwe sponsor van onze club. Met haar nieuwe zaak, Dinnercafé Winneweer, wilde ze ook graag weer sponsor worden. Daar zijn wij uiteraard heel blij mee! Het dinnercafé is maar liefs 6 dagen per week open voor lunch, diner en borrel. Ook hebben ze regelmatig live muziek. Kijk voor meer informatie op www.dinercafewinneweer.nl en volg hun op facebook.

– DB-Facility

Dit bedrijf van David de Boer is gevestigd in Middelstum. Het bedrijf is gespecialiseerd in het organiseren en ondersteunen van evenementen. Dus wilt u advies of ondersteuning in het organiseren van een (groot) evenement? Dan bent u bij DB-facility op het juiste adres! Kijk voor meer informatie op www.db-facility.nl

– Bloemenhuis Balkema Bedum

Als voetbalclub hebben we regelmatig weleens een bos bloemen nodig. Met Bloemenhuis Balkema uit Bedum weten we zeker dat we bij gelegenheid een prachtig boeket bloemen kunnen overhandigen. Balkema is gevestigd aan de Molenweg 1 in Bedum. U kunt voor de deur parkeren op hun ruime parkeerplaats. Heeft u een mooie bos bloemen nodig of een mooie plant voor in huis? Ga dan gerust eens langs bij Balkema! Kijk voor meer informatie op www.bloemenhuisbalkema.nl

– @Vaiz

@vaiz is het bedrijf van Martijn de Vries uit Middelstum. Hij was al wel aan onze club verbonden door diverse activiteiten, maar nu ook als bordsponsor en sponsor van tenues van 45+.

Voor goede projecten is altijd geld. Maar het is vaak wel goed verstopt. En daarom is @VAIZ er. Ze helpen u bij het vinden en verkrijgen van subsidiegeld voor uw projecten. Kijk voor meer informatie op www.atvaiz.nl

– Heemstra montage en onderhoudsbedrijf

Dit is het bedrijf van o.a. onze 45+ voetballer Gert Heemstra uit Middelstum. Bij hen kun je terecht voor vele klussen. Van kleine klussen tot grotere verbouwprojecten. Vraag Gert gerust eens naar de mogelijkheden.

Voor zover eerst weer het sponsornieuws. Wij melden ons over enkele maanden weer.

Pieter Schollema
Bé Schollema
Jeroen Boomsma