De eerste maanden van het seizoen 2021/2022 is de sponsorcommissie druk geweest met het verlengen van aflopende contracten en het werven van nieuwe sponsoren. De resultaten daarvan zijn aan bod gekomen in de vorige nieuwsbrief.

Er zijn veel contracten verlengd en ook zijn er nieuwe sponsoren gevonden die zich aan onze club willen verbinden. Ook is de sponsorcommissie de laatste tijd in samenwerking met  enkele vrijwilligers die dagelijks ons sportpark keurig onderhouden, druk geweest met het plaatsen en vervangen van borden. Inmiddels kunnen we mededelen dat de bebording rondom het 1e veld er weer top bij staat. De nieuwe sponsoren hebben inmiddels een mooie plek gekregen en enkele borden zijn opnieuw beplakt waarvan de contracten zijn verlengd. De borden zijn beplakt door onze sponsor De Print uit Winsum.

Stilstand is achteruitgang. De sponsorcommissie is dus het gehele seizoen bezig met het werven van nieuwe sponsoren. Zo heeft ons dat maar liefst weer 4, of eigenlijk 5 nieuwe sponsoren opgeleverd. Te weten: Schoonheidssalon Loes uit Middelstum, PTB Machinefabriek en PTB Transportmiddelen uit Groningen, Brink Bouw uit Middelstum en Café de Klikspaan uit Groningen. De borden van PTB hangen inmiddels. De overige borden zijn in de maak en zullen binnenkort een mooi plekje rondom het 1e veld krijgen. Wij zijn heel blij, dat we ondanks de coronatijd, toch nog weer nieuwe sponsoren aan onze mooie club hebben weten te binden. Alle nieuwe sponsoren, hartelijk dank en van harte welkom!

De laatste jaren hebben wij de beplakking van onze borden laten uitvoeren door onze sponsor De Print uit Winsum, dit is altijd naar volle tevredenheid gebeurd. Vanaf 2022 zullen we onze borden laten beplakken door Noorderlicht Reclame uit Uithuizermeeden, ook één van onze sponsoren. Dit uiteraard in goed overleg met De Print. We moeten al onze sponsoren iets gunnen.

Tevens hebben we sinds kort een brug tussen het tweede veld en het land achter de brandweerkazerne, om zo de ballen uit het land te halen die over geschoten worden. Eigenlijk zou zo’n brug overbodig moeten zijn, maar helaas is het wel nodig. Deze brug is aangelegd door onze nieuwe sponsor Handelsonderneming Van der Laan uit Middelstum, waarvoor dank!

Tevens is de sponsorcommissie uitgebreid met een tweetal nieuwe leden. De gebroeders Pieter en Bé

Schollema zijn toegevoegd aan de commissie, van harte welkom!

 

Nieuwe sponsoren:

– Schoonheidssalon Loes

Bij schoonheidssalon Loes kan je terecht voor gezichtsbehandelingen, pedicurebehandelingen, shellac voor de teennagels, verven wimpers en/of wenkbrauwen, harsen van het gezicht, lash-lift en nieuw in de salon de bio-peel.

De salon is gevestigd aan Oude Schoolsterweg 16 in Middelstum. Je kunt Schoonheidssalon Loes bereiken door een bericht te sturen naar: 06-46662172 of te mailen naar loes89venema@msn.com

Tevens is schoonheidssalon Loes te volgen op Facebook en Instagram via ‘Schoonheidssalonloes’.

– PTB Machinefabriek en PTB Transportmiddelen

PTB Transportmiddelen, een oer Gronings bedrijf dat is gevestigd op het bedrijventerrein Driebond in Groningen. PTB richt zich op klant specifieke oplossingen beginnend bij maatwerk transportmiddelen en eindigend bij complete logistieke systemen. Hierbij moet je denken aan heftrucks in allerlei soorten en maten, stapelaars of pallettrucks, maar ook aan een complete magazijninrichting.

Ook voor preventief onderhoud, reparatie en keuring van machines en stellingen is PTB het aangewezen adres.

Daarnaast staat PTB bekend als ontwikkelaar en constructeur van maatwerk transportmiddelen. PTB machines worden toegepast bij het verplaatsen van zware en onconventionele lasten. Met machines van PTB worden zware pallets, matrijzen, machines, staalcoils, en nog veel meer door productie- en opslaghallen gemanoeuvreerd of op hun plek geplaatst.

Om een indruk te krijgen van wat PTB allemaal te bieden heeft kun je eens kijken op: www.ptb-transportmiddelen.nl of www.ptbspecial.com

Ook op bedrijventerrein Driebond is PTB Machinefabriek gevestigd. Een full service machinefabriek, gespecialiseerd in het verspanen van metalen en kunststoffen, het ontwerpen en maken van machines en prototypes. De machinefabriek beschikt over moderne CNC-machines om te kunnen draaien en frezen. PTB Machinefabriek is sterk in het maken van kwalitatief hoogstaande complexe onderdelen in enkele stuks of in kleine tot middel grote series. Ook voor engineersopdrachten is PTB een goed adres.

Om een indruk te krijgen van de specialisaties van PTB Machinefabriek is: www.ptbmachinefabriek.nl een bezoek waard.

– Brink Bouw

Brink Bouw is gevestigd in Middelstum en is in 2020 opgericht door Patrick en Angelique Brink. Brink Bouw is een allround bouwbedrijf. Hierbij valt te denken aan: aanbouw, verbouw, renovatie, badkamers/toiletten etc.

Brink Bouw houdt zich de laatste tijd veel bezig met het vervangen of realiseren van badkamers en toiletten. Waarbij Patrick zowel het timmer, leiding- en tegelwerk voor zijn rekening neemt, eigenlijk dus de gehele renovatie. Op het stucwerk na, dit laat Brink Bouw uitvoeren door een stukadoor, om zo een strak geheel te krijgen. Ook voor het maken van kozijnen, het plaatsen van (dubbel) glas en het aanbrengen van betonvloeren kun je bij Patrick terecht.

Voor meer informatie kun je altijd vrijblijvend contact opnemen via: 06-30262204 of info@brinkbouw.com.

 

– Café de Klikspaan

Sinds dit jaar hangt er een sponsorbord van Café de Klikspaan langs het veld. Café de Klikspaan is één van de gezelligste cafés in Groningen en is in handen van Aileen Meijer, de vriendin van Marijn Bosman (speler bij het derde elftal). Aileen: “Ik draag VV Middelstum een warm hart toe en ben dan ook een trotse sponsor van jullie club!”

 

Over Café de Klikspaan 

Café de Klikspaan is een echt bruin buurtcafé en een begrip in Groningen. Jong en oud komt er samen om te genieten van een (speciaal)biertje, wijntje of frisje. Ook is het een plek voor Groningse biertochten, pubquizen, livemuziek en andere leuke feesten. In de lente en (na)zomer is er een zonovergoten terras waar gasten graag gebruik van maken. De Klikspaan kenmerkt zich door haar service en haar vele speciaalbieren, ze hebben meer dan 40 verschillende!

Het Café is gevestigd aan de Rabenhauptstraat 78 in de gezellige Rivierenbuurt in Groningen, achter het centraal station. Het is zeven dagen in de week geopend vanaf 16:00 uur.

 

Tweede locatie: Kleintje Klikspaan

Sinds februari 2022 heeft de Klikspaan een tweede locatie: Kleintje Klikspaan. Dit café is alleen bestemd voor besloten feesten, borrels en partijen. Voor stadjers, Middelstummers, sportverenigingen, bedrijven en andere feestvierders.

Kijk voor meer informatie op www.cafedeklikspaan.nl en www.kleintjeklikspaan.nl

Namens de sponsorcommissie: Jeroen Boomsma, Jaap Vriesema, Adri de Lange, Pieter Schollema en Bé Schollema.