6-6 was de uitslag de vorige keer tegen Corenos. Doelpuntrijk dus. Zouden er weer zoveel goals vallen?  En zou er vandaag wel een winnaar zijn? De jongens hadden een overwinning wel even weer nodig. Na 2x 25 minuten zouden we het weten. Rogier was afwezig vandaag, evenals coaches Xander en Jeroen. Gelukkig had Jeroen uitstekende vervanging geregeld in de persoon van Thijs. Waren we blij mee Thijs!

We starten de wedstrijd met Wesley op doel en 2! i.p.v. 3 verdedigers, Bram en Pascal. Op het middenveld 3 man waarvan Henrico de verdedigende man was en Thijs en Mels de aanvallende. In de spits stonden Tim en Twan. Voor Tim een vertrouwde positie, voor Twan niet echt. Twan staat normaal altijd linksback. Maar het op de kop gooien van de opstelling pakte boven verwachting goed uit want na een pass van Mels kon Twan de 1-0 binnenschieten. Nu de voorsprong vasthouden! Het was hopen op een snelle 2-0 want ook Corenos kreeg kansjes, o.a. een vrije trap die net over ging. Ook wij hebben wat kansjes om de voorsprong te vergroten….zo kopt bijvoorbeeld Henrico 2 keer een cornerbal over. De 2-0 valt nog wel voor rust. Na een voorzet van Mels schiet Thijs de bal binnen.
IMG_0224 IMG_0225
Na rust blijven ze goed voetballen. Na weer een goede combinatie tussen Mels, Thijs en Tim is het Thijs die de 3-0 maakt. Corenos is in de 2e helft eigenlijk maar één keer echt gevaarlijk geweest. Een bal die tussen 2 Middelstum verdedigers door glipt en voor de spits zijn voeten valt….die daardoor vrij baan had naar ons doel. Gelukkig kwam hij Wesley onderweg nog tegen die na een werkelijk fantastische redding de nul hield vandaag. Henrico vond het toen tijd om ook zijn doelpuntje mee te pikken en na goed terugleggen van Thijs knalt hij de bal in de rechterbovenhoek.
IMG_0226 IMG_0227
Deze 4-0 overwinning was dik verdiend….er werd ontzettend leuk gecombineerd en heb fraaie acties gezien. Echt een teamprestatie! Knap werk heren! En Thijs, we hopen je vaker langs de lijn te zien, naast Jeroen en Xander! Dat levert tenminste 3 punten op… Hoe zei je het ook alweer Jeroen?? Het lek is boven?! ( je weet wie het zegt hè? en dat ik daar niks van meen weet je ook hè?)

A.s. donderdag spelen ze thuis tegen Eenrum, aanvang 18.30 uur.