Zou het deze ochtend dan gaan gebeuren? Een overwinning? Vol goede moed stapten de blauwhemden om 10:00 uur het veld om aan te treden tegen SJO STEO. Onze keeper Ruben had de gehele week niet getraind i.v.m. ziekte en moest ook voorafgaand aan de warmingup afhaken. Owen pakte de handschoenen op en keepte een voortreffelijke eerste helft. De kleedkamer werd opgezocht met een 0-2 achterstand.

Na de pauze nam Arvid de keepershandschoenen over van Owen. SJO STEO kwam beter uit de startblokken en scoorde in 15 minuten 5 x. De mouwen werden nogmaals opgestroopt om toch nog een treffer te maken, en dat lukte. Met zijn enorme inzet zette Roy (van JO9) een aanval op die schitterend door Ezra werd afgemaakt. Jeffrey legde niet veel later aan en scoorde de 2-7. Het slotakkoord was voor Owen die de 3-7 binnenschoot.

Na de penalty’s werd de tegenstander gefeliciteerd en de scheidsrechter bedankt. Resumé, een prima eerste helft. 15 minuten van onachtzaamheid en een prima einde van een leuke pot voetbal. Volgende week spelen we wederom thuis. De tegenstander heet dan Noordpool en de aftrap is om 09:30 uur. Supporters bedankt voor jullie aanwezigheid.