We beginnen eerst maar eens met het goede nieuws. Want Piet Jansma zei ja toen we hem vroegen of hij onze nieuwe voorzitter wil worden. En daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee! Het laatste woord is uiteraard nog aan de ledenvergadering. De Algemene Ledenvergadering staat overigens voor donderdag 8 oktober op de planning. Voor meer info, even op deze link klikken: https://www.vvmiddelstum.nl/bestuur-vv-middelstum-heeft-een-nieuwe-voorzitter-op-het-oog-en-kan-ook-melden-dat-kantine-op-zaterdag-8-augustus-weer-opengaat/

Op 20 juni bezocht FC Groningen on Tour onze vereniging. Maar liefst 85 deelnemers in de leeftijdscategorie zes t/m veertien jaar, waarvan 71 eigen leden en 14 van SC Loppersum, beleefden een heel geslaagde voetbaldag en konden ervaren hoe het is om als profvoetballer door het te leven te gaan. De zonnige dag leverde alleen maar blije kindergezichten op. En voor ons de nodige complimenten over onze accommodatie en de organisatie. Een woord van dank dus voor de trouwe sponsoren die dit mogelijk gemaakt hebben (Klimaatgroep Holland en de Club van 50) en de jeugdactiviteitencommissie voor de strakke organisatie.

Ook goed nieuws vanuit het hoofdadverteerdersfront want Bouw- en Timmerbedrijf Boer wordt samen met Eling Zuidhof’s E-ventive de nieuwe shirtsponsor van Middelstum 1. Dat leverde nog een mooie foto op: https://www.vvmiddelstum.nl/bouw-en-timmerbedrijf-boer-b-v-de-nieuwe-shirtsponsor-van-het-eerste-elftal/. Er is nog meer positief sponsornieuws te melden want Klimaatgroep Holland gaat nogmaals vijf jaar door als hoofdsponsor van onze jeugdafdeling. Harry bedankt! Voor meer sponsorinformatie, zie ook de bijdrage van Adri de Lange verderop in de nieuwsbrief.

Ons kunstgrasveld blijkt toch enige mankementen te vertonen en wordt daarom van week 36 t/m 44 aangepakt. Aan het eind van dit voetbalseizoen is het tweede veld aan de beurt.

En dan zijn daar natuurlijk nog alle coronamaatregelen waar we ons aan moeten houden. We proberen ons zoveel mogelijk aan het NOC-NSF-protocol verantwoord sporten te houden: https://nocnsf.nl/media/2669/nocnsf-protocol-verantwoord-sporten-v15.pdf. Zaken als de presentatiedag (waarbij foto’s worden genomen van alle teams) en een feestelijk openingsdag zijn voorlopig opgeschort.